Uutisia

22.11.2021

Vesi-isännöitisijän sopimuksen päättyminen

Toivolan vesihuollon osuuskuntaa alusta alkaen luotsannut vesi-isännöitsijä Martti Kääriäinen sanoi sopimuksen osuuskunnan kanssa irti 13.9. Irtisanomisaika sopimuksessa oli kaksi kuukautta. Martti Kääriäinen on kuitenkintarvittaaessa osuuskunnan käytettävissä ja näistä töistä sovitaan sitten erikseen.

Uusi tilitoimisto

Osuuskunnan uudeksi tilitoimistoksi on valittu Tilitarkiainen Mikkelistä. Tilitarkiainen on perheyritys, joka on toiminut Mikkelissä vuodesta 1972 saakka. Aloitamme yhteistyön virallisesti ensi vuoden alusta, jolloin nykyinen tilitoimistomme Laskentalaitinen saa tämän tilikauden pakettiin ja uusi toimisto voi sitten aloittaa uuden kauden.

Hallitus haluaa tässä yhteydessä kiittää kaikkia Laskentalaitisen työntekijöitä hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Aina ei ole ollut helppoa ja he ovat joutuneet kaivelemaan vanhoja tilikirjoja auki ja etsimään tietoja milloin mistäkin. Kaikki asiat ovat kuitenkin aina selvinneet. 

Ylimääräinen osuuskuntakokous 22.11

Kokous sujui hyvässä hengessä ja asioista keskulteltiin välillä kiivaastikin mutta niistä kuitenkin päästiin äänestämään. Kokouksessa oli paikalla 42 osakasta/jäsentä. 30 paikanpäällä, joista 6 etäyhteyden päässä ja 12 antanut valtakirjan muille jäsenille.

Hallituksen ja osuuskunnan kannat voittivat kaikissa kolmessa esityksessä. Näin ollen hallituspaikkojen lukumäärä pysyy samana kuudessa henkilössä. 

Hallituksen kokoonpano: Vesa Jähi pj, Matti Malkamäki varapj, jäsenet: Jussi Lehto, Krister Tamminen ja valitut uudet jäsenet Pasi Edelman ja Seppo Siljama. 

Kiitämme myös Pentti Mattilaa yli 11 vuoden hallitustyöstä osuuskunnan hyväksi. Pentin kokemusta ja asiantuntemusta osuuskuntatyöstä arvostetaan. Tuskin Pentti meistä eroon pääsee. Joudumme varmasti turvautumaan hänen muistiinsa monessakin asiassa. 

Arvonkorotusrahaston kartuttamisesta päättäminen

Kokous vahvisti hallituksen esityksen, joka kannatti rahaston kartuttamista. 100 euron summan ovat lähes kaikki maksaneet, joten tämä oli asialle lopullinen vahvistus.

Vedenhintaan tulossa mahdollisesti korotuksia

Mäntyharjun vesilaitoksen vesitaksoihin on tullut muutoksia ja hallitus selvittää mitkä vaikutukset niillä tulee olemaan osuuskunnan veden hintoihin. Perusmaksuun ei kuitenkaan ole tulossa muutosta. Asiasta tiedotetaan jokaista henkilökohtaisesti sähköpostilla, tekstiviestillä tai postin kautta kirjeellä. Jos korotuksia tulee, niin ne tulevat voimaan ensi vuoden alusta. 

Osoite- ym tiedot

Jäsenrekisterin ylläpitäjänä, osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja tulee "kiusaamaan" kaikkia liittyjiä yhteydenotollaan. Tulemme tarkistamaan liittyjän osoitetiedot, puhelinnumerot, sähköpostin, kiinteistötiedot ym tarvittavat tiedot. 

Näillä uutisilla jatketaan joulua kohti!

terveisin Vesa Jähi, hallituksen pj

20.01.2022Mikkelin ympäristöpalvelujen tiedote
15.01.2022Hallituksen puheenjohtajan moka
30.12.2021Uusi vuoto 29.12.2021
22.11.2021Uutisia